Rolig lunch med stilexperten Katarina Althin

I onsdags hade jag ledigt. Efter att ha suttit med manusarbetet så länge kändes det ljuvligt att få spendera dagen inne i Göteborg. Tog en frukost på Centralstationen och tittade på folk. En sväng till Pocketshop för att signera några böcker när jag ändå var där. Då visade det sig att berget av böcker som fanns där senast var slutsålda. Kvar fanns 7 ex och 2 av dem såldes under tiden som jag stod där.

Stax efter tolv mötte jag Katarina Althin i lobbyn på hotell Avalon. Vi hade länge pratat om att ta en lunch, som min belöning efter alla timmar framför datorn. Katarina såg såklart jättesnygg ut, men så driver hon också Stilstudio Göteborg.

”Hur har du det med stilen Ann?” frågade Katarina. Ja, hur har jag det egentligen tänkte jag och försökte formulera mig. Det hela slutade med en liten intervju som Katarina lade ut på sin blogg, (onsdag 24 mars). Finns att läsa på:

http://www.katarinaalthin.blogspot.com/

Lunchen var i alla fall god och trevlig och efter en stund upptäckte jag att det blivit rätt tomt i restaurangen. Vilket var förklarligt eftersom klockan hunnit bli 15.30.

Det blev en vända in i några affärer och jag insåg snabbt att Katarina har koll och ser saker som jag inte gör när det kommer till kläder. Riktigt intressant att få lyssna på hennes resonemang och jag förstår att hon är flitigt anlitad. Nästa gång skall jag vara bättre förberedd, kanske också ha Dextrosol i jackfickan för öka på min uthållighet …

Klockan hade hunnit bli mycket när jag satte mig på tåget och därefter bussen tillbaka till Marstrand. Det är som en annan värld här ute, ett annat tempo, tänker jag när jag kliver av bussen. Men att ha Göteborg ett stenkast bort är inte dumt.

5 reaktion på “Rolig lunch med stilexperten Katarina Althin

  1. Stilen. 
Jag tycker att du har en jättefin stil Ann!! Alltid lika snygg oavsett var du befinner dig. Kram!!      • Hej Anna!Jo, jag ge5r ut med hunden uickrs 2 3 timmar per dag med min hund. Vi ge5r mest i skogen. Jag skulle vilja f6ka fle5set under mina promenader och utf6ka den tiden mer. Funderar pe5 stavar och vikter. Har du ne5gra tips?Kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.