Underbara Boråsare!

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Signerade böcker inne i Ica City Borås nyöppnade bokavdelning.

Blev väl omhändertagen av Marie från Pocketgrossisten som även hade med sig sin syster Zara som support.

Och alla dessa trevliga människor man träffar. Dels de som redan läst boken och frågar när fortsättningen kommer, men även de som undrar vad det är för bok, vad den handlar om. Jag blir så glad när folk vågar prova en ny författare! Flera av affärens kunder pratade jag länge med – möten jag kommer minnas.

Passade på att storhandla innan jag skulle åka hem, och när jag packar in all maten i bilen upptäcker jag att mobilen saknas. Jag lånar en mobil och ringer på den. Märkligt nog går mobilsvaret in, vilket det inte borde göra eftersom jag vet att den är påslagen. Någon måste stängt av den! Jag går igenom alla kassarna för att se om den hamnat där, men icke. Jag pratar med en av kassörskorna som hänvisar till informationsdisken. Nedslagen går jag dit och frågar. Tror knappt det är sant när de plockar fram mobilen. Hurra!! Tusen tusen tack till dig du fantastiska Boråsare som lämnade in den, och dessutom låste den så att ingen annan skulle kunna ringa på den.

6 reaktion på “Underbara Boråsare!

 1. Snälla personer 🙂 

  ÅÅÅ vilken tur. Mobilen är bland det viktigaste man har. Tänk vad snälla människor det finns där ute!!!! :)  • The problem is they are not reulgated like mortgage companies and auto lenders. Short term notes can legally carry rates upwards of 2000% (yes 2000) APR. That is pretty much what you are paying at those cash advance places when you do the math. They exist because there is a need

 2. Hej Inga-Lill och Bertil!

  Åh, vad roligt att höra att ni vill läsa mer!! Bok två heter Själakistan och kommer i maj. Gick till tryckeriet i torsdags. Så nu sitter jag och funderar på lite nya idéer som jag har …

  Glada hälsningar från Ann 3. Vi har nu sammanlagt 1950 oornkr att anve4nda till ne5got roligt.Erik har ff6reslagit bowling i den nya hallen pe5 Be4ckby.Vad tycker ni om det ff6rslaget?Ska vi gf6ra ne5got kul innan det blir dags ff6r jullov?

 4. hola jaques does it have the lines for the pogrolue as it does for the rest of the play? it depends on who your teacher is, so you could ask them tomorrow . if its not due tomorrow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.