Älskade böcker! Det spännande innehåll som ryms mellan pärmarna är den bästa present jag kan tänka mig!

Ibland finns saker på närmare håll än man tror … Igår hade jag ett intressant möte med en viss Birgitta här i Marstrand. Hon visade sig sitta inne med en mängd värdefull information som jag trodde jag skulle bli tvungen att leta rätt på via Regionarkivet i Göteborg bland annat. Istället tillbringade jag dagen hemma hos henne, granne med Marstrands förskola, två minuters promenad från mitt hus. Ibland har man tur!

Väskan var betydligt mycket tyngre på hemvägen. Två böcker och en rejäl bunt med papper. Lade dem på en säker plats, så att inte barnen tror att det är ritpapper …

Idag har jag fortsatt med en tur till Marstrands bibliotek (efter att ha lämnat ifrån min min bokföringspärm för vidare transport till Johanna i Göteborg – skönt!). Alla intressanta böcker som står i Bohuslän-hyllan i Rådhuset. Jag vill ju ta med mig alla hem! Till slut fick jag ge mig eftersom det inte rymdes fler i väskan. Högarna med papper och böcker tornar nu åter upp sig på mitt skrivbord. Det känns fantastiskt – så mycket spännande att få ta del av och lära sig nya saker. Tittar man istället under skrivbordet ligger korrekturen till Själakistan, den bunten är halvmetern hög, vilket också känns bra.

Den här gången har jag ju tänkt att vara mer strukturerad och inte bara kasta mig in i skrivandet. Vi kan i alla fall kalla det plan A. Fast det är svårt, för sedan vet jag vad som kan hända när karaktärerna börjar dra iväg och hitta på saker. Då är det ju bara att stoppa historieböckerna under armen och hänga på!

13 reaktion på “Älskade böcker! Det spännande innehåll som ryms mellan pärmarna är den bästa present jag kan tänka mig!

  • sf6tnosen sv: ja jomen precis!ja dom e4lskar att bada, Nellie hon bara sle4nger sig i, ne4stan lite fairlgt. se5 man me5ste vara snabb din de5 ?hoppas ni haft en toppen dag!kram

 1. 
Vad kul för dig att hitta så mycket spännande 🙂 Jag är tillbaka i mina hemtrakter just nu och jag LOVAR, detta är inte lika spännade. Kramar!!!  • Vilken ve4rme det e4r, och vilken sf6t bild! Haha nej det e4r ju ingen liten glass, men ifktaskt, tro det eller ej, se5 e4r det de4r ”liten” mjukglass Se5 en stor, den e4r alltse5 verkligen stor !

 2. Tack för underbar läsning!
  
Beröm kan man inte få för mycket av… Tack för en fantastisk bok! Jag har alldeles snart läst ut Förmästarens dotter och ser nu, till min stora glädje, att du skrivit en bok till! Jag brukar beställa böcker på Adlibris men jag kan inte vänta i flera dagar. Det får bli bokhandeln på lunchen!
Jag lovar att tipsa alla jag känner om dina böcker! Vilken historia, vilket språk och ett så fantastiskt driv!
Dessutom är du ju vacker som en dag! :-)
Ha en skön valborgshelg!

  Annika Thörnlund
 Ekerö  • TACK!! 
Oj, vet knappt vad jag skall svara. Tusen tusen tack! Det gick rakt in i hjärtat!
Glada! hälsningar från Ann (som dessvärre inte hade någon vidare Valborgshelg. Hela familjen utom jag låg magsjuk, därav mitt sena svar … ) 3. WOW! 

  Hej Ann! 
Vi har precis kommit hem från en dyksafari på Maldiverna; eftersom jag är en riktig bokmal hade vi laddat upp med en rejäl hög. När jag hade börjat läsa Fyrmästarens dotter var det snudd på att jag hoppade över dykningen; WOW säger jag bara! När kommer Själalistan? Snart hoppas jag!
 Camilla Läckberg är en av mina favoriter eftersom vi ofta dyker i Hamburgsund/Grebbestad men nu har jag fått en ny favorit! Vi har varit mycket på Marstrand och du har en otrolig förmåga att få en att känna varje steg; man ser verkligen alla detaljer framför sig!
Hoppas det blir en LÅNG serie med böcker från dig!  • 
Vilket härligt betyg – att konkurrera med dykning på Maldiverna … det var verkligen roligt att höra!! (Frågan är vad ditt resesällskap sa … ) Vad glad jag blir att du känner igen dig i gränderna, min förhoppning är att man som läsare skall känna just så, uppleva att man går på Marstrandsön tillsammans med Karin, Robert och Folke. 
Själakistan har releasedatum den 14 maj men jag fick nyss veta att den redan nu finns ute i vissa butiker och på nätet. Jag fick mitt första ex i brevlådan igår, en fantastisk känsla att hålla så många månaders arbete i handen. Hoppas du kommer tycka om den! Mitt varmaste tack för din fina kommentar!

   Glada hälsningar från Ann  • Le4ngtar till Lovis sover f6ver natt me5let! Men fe5r vara nf6jd med att hon sover sex timmar i stre4ck iaf! Fe5r hpopas att de he5ller i sig med Viggos sf6mn:)

 4. När kommer nästa bok! 
Har precis läst ut Själakistan…bland det bästa jag läst och väntar med spänning på din nästa bok och hoppas den kommer snart!

  Mari.K  • I actually love auto rnaicg, both Indy and NASCAR, and I ain’t afraid to admit it. I’ve been a Danica fan since her heart-stopping performance at the Indy 500 in 2005. So I’m thrilled that she’s got her first victory, and I look forward to more hopefully including the big race next month (though I’ll be backpacking in the Smokies so I’ll miss it on TV).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.