Morgonpromenad i Fiskehamnen

Efter att ha lämnat barnen på dagis traskade jag iväg för att titta på det pågående hotellbygget på Hedvigsholmen och sedan bort mot Fiskehamnen.

Stiltje och en härlig vårsol sken medan jag gick över träbryggorna. Det är något visst med att gå på bryggor! Ljudet av båtarnas förtöjningar, flytbryggorna som rör sig upp och ned i takt med havets rörelser. Och så all aktivitet i som pågår i en båthamn om våren. Doften av bottenfärg, olja och ljudet från motorer som vägrar starta (för att inte tala om hur båtägarna då brukar uttrycka sig) … jag älskar det!

Vid gården Långedal fick jag sällskap av två tjejer som också var ute och gick. Vilken fin start på dagen! Särskilt när man skall sitta med näsan i bokföringspärmen …

4 reaktion på “Morgonpromenad i Fiskehamnen

  1. Promenad. 
Visst är det underbart att promenera i lugnet under försäsongen, alla gör sig redo på något vis :)    • Absolut! Plus att alla äldre är ute och går då – man kan traska med och få höra alla möjliga historier …       • c5h va jag ke4nner igen mig i det de4r med skrikande barn. He4romdagen pe5 bseusn hem (i rusningstrafiken) se5 var det bla en pappa med sitt barn pe5 ne5gra me5nader. Pappa skulle le4ra barnet att spela tamburin, pe5 bseusn! Beklagade mig om detta pe5 facebook och fick de5 till svar att det var sf6tt ju och att jag skulle ff6rste5 det ne4r jag sje4lv fick barn. Men nej, det kommer jag aldrig att ff6rste5, oavsett om jag skaffar mig en hel skock med ungar!ha nu en underbar semester!! Ta med dig lite ve4rme hem!

  2. Hej pe5 dej !Vilket he4rligt perroge4ng ni ervkar vara de4r nere. I dom he4r krokarna e4r det aningen trf6gare, tyve4rr.Vad gf6ra flytta eller peppa fler f6rebroare att skaffa perro ! ?Hur som helst , ni ervkar ha det je4ttetrevligt . Petra & Merci

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.