Själakistan till tryck

I torsdags ringde Yvonne, min redaktör.

”Nu har den gått iväg!”

”Oj”, sa jag som var hemma med sjuka barn. Vi pratade en stund innan vi önskade varandra glad påsk, och det kändes nästan märkligt när vi lade på luren. Något som jag funderat över och arbetat med under lång tid är ur mina händer.  Filen är skickad till tryck och går inte längre att ändra i. Skönt!

Nu har jag samlat ihop alla papper som legat utspridda i arbetsrummet. Det blev en diger lunta, nästan halvmetern hög. Jag satt en stund och tittade på högen, på de färgade post-it lapparna. Så tog jag en bild innan jag röjde resten av skrivbordet och satte på kaffe. Ute hade det börjat regna, tunga droppar som smattrade på verandans plåttak.

Jag hällde upp kaffe och satte mig att bläddra i de gamla böcker om Marstrand som jag börjat leta rätt på. Drömmen är ett litet bibliotek. Att bara kunna dra ut en gammal bok och landa i en berättelse, att plötsligt stå mitt på kajen bland sillådor och kaparkaptener år 1810. Smyga ombord på en båt och gömma sig under seglen … Så mycket spännande historik det finns!

9 reaktion på “Själakistan till tryck

 1. Hur ska jag stå ut att vänta på nästa bok.. 
det är nära men jag måste säga att du är fantasktiskt bra på att skriva. Det var den bästa boken på länge. Jag har läst Camilla Läckbergs alla böcker även Johan Teorin. De finns ju likheter på hur ni skriver men du slår dem rejält. Jag har sträck läst Fyrmästarens dotter… och den var så bra. Nu läste jag även i slutet av den om nya boken ..och det lilla som jag läste var otroligt bra man vill bara fortsätta läsa.. Lycka till Ann.
 Mvh Linda  • TACK!! 
WOW – TACK Linda!!!!
Och här sitter jag och knåpar på en ny idé … det verkar finnas en fortsättning efter Själakistan. 
Glada! hälsningar från Ann  • Vad skf6nt ff6r er!! Och vilken ubedrnar bild pe5 gullungen =)btw, allt som har med ff6rse4kringskassan att gf6ra e4r tyve4rr mindre bra.. bara massa strul..Ha en ubedrnar helg nu!Kramkram

 2. Själakistan 
Jag väntar med spänning på nästa bok.
 Har du någon aning när den kommer ut i affärerna? 
Lycka till
 Ingrid  • 
Hej Ingrid!
Ursäkta att jag missat att svara på ditt meddelande. Själakistan finns ute i bokhandeln nu!
Hoppas att du kommer tycka om den!
 Hälsningar från Ann   • Visst e de he4rligt att fe5 sova Vi har alltid haft det bra med stdoiver. Dom somnar runt kl 19 och Mathilda vaknar runt 8 och Melvin vaknar mellan 8-10 (han sover nu, i skrivande stund )

 3. Det kan man ju hoppas pe5:) Men BF e4r ju den 25e och att jag ge5r f6ver tiden e4r ju ingen omf6jlighet hehe. Men vi he5ller tamumrna:-) Tiden ge5r se5 fort e4nde5 verkligen. Kram

 4. , no more, no more free riders.”So lnidky explain why the Mass couple with catastrophic insurance was still fined, because their plan had a high deductable? And while you’re at it, explain why healthy uninsured people should be forced to but insurance which, along with other mandates, includes contraception? Last time I checked, if one needs contraception to avoid getting pregnant, one’s body IS FUNCTIONING NORMALLY, therefore contraceptives have no place in unsurance coverage.And lastly, as long as us ininsureds pay for the doctor visits IN CASH, like it WAS NONE decades ago, we ARE NOT freeriders. Until I cost the public one cent, the public should shut up! Yeah, you MASS Libs, too!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.