Signeringar – och tack alla härliga läsare!!

I och med att Själakistan släppts har också signeringarna börjat. Startskottet gick i Marstrand. Därefter Lysekil, Varberg, Hovås, Uddevalla … nästa vecka står fler orter på listan.

I Lysekil klev goda vännen Kia in med ett fång blommor och dotter Elsa hack i häl. Hon hade tagit ledigt från jobbet och dök nu upp för att bjuda mig på lunch efter signeringen. Tack Elsa och Kia!

27-maj  13.00-14.00 Bokia Avenyn Göteborg
15.00-17.00 Ruckmans,Stenungsund
28-maj  12.00-13.00 Bokia Västra Hamng Göteborg
14.00-15.00 Boka, Östra Nordstan, Göteborg
16.00-17.00 Bokia, Mölndal
29-maj  12.00-13.00 Bok & Co, Kungälv
14.00-15.00 Bokia Backaplan Göteborg
15.30-16.30 Bokia, Västra Frölunda, Göteborg
30-maj  12.00-13.00 Bokia Kungsmässan, Kungsbacka
14.00-15.00 Bokia, Allum, Partille

Få saker gör mig så glad som läsare som kommer och berättar att de tycker om mina böcker. Det är just sådant som gör att man orkar vidare när man emellanåt kör fast med historien. Tack alla ni som tar er tid att komma förbi med glada tillrop, det betyder väldigt mycket!

Glada hälsningar!!

Ann

17 reaktion på “Signeringar – och tack alla härliga läsare!!

 1. Hej lilla du! Grattis till bok nr 2; jag fick den genom Emtunga/Magnus; har inte hunnit läsa ännu, men jag litar på att den är minst lika bra som den första 🙂 Kommer du till Alingsås möjligen och signerar? Jag vill ha en till brorsan också… Ha det gott! Stor kram från Manchesterprinsessan

  • Hej Sara, alias Manchesterprinsessan!

   Grattis till nya jobbet, tror det passar dig utmärkt. Jo, Bokia Alingsås står på schemat: 11 juni kl 12-13 – har du vägarna förbi vore det jättekul att ses!

   Kram! Ann

   • Tycker att dina svaga argument ange5ende varff6r han borde vara diesrpent e4r ve4ldigt de5liga. Och att han inte e4r ff6r homo-och bisexuella, han e4r en me4nniska och alla tycker olika. Han utrotar inte de liksom…Och jag som e4r rysk och har bott de4r en stor del av mitt liv kan inte se ne5gon annan som e4r be4ttre en Vladimir Putin och hans parti som kan fe5 e4ran att styra Ryssland. Ja, det finns fattiga me4nniskor men knappast analfabeter!!! Det e4r inte se5 le4tt att bygga upp ett land som har blivit ff6rstf6rd tack vare tidigare skitledare. Putin och hans parti har byggt upp mycket under de senaste e5ren. Ett stort land som Ryssland behf6ver en stark ledare som kan he5lla allting i sina knytne4ven. Ne4mn mig en ledare som e4r be4ttre? Zuganov som kf6r Lenin poletiken? Prohorov som e4r egentligen en ff6retagare och e4r miljone4r? Det e4r bara tack vare hans pengar han blev kandidat. Mironov som kom fre5n ingenstans? Eller Zhirinovskij som bara lovar mycket men ne5got som han aldrig skulle gf6ra pe5 riktigt. Du har re4tt att tycka vad du vill och utrycka dina e5sikter men du me5ste ff6rst ha ne5gon bra grund som du bygger dina resonemang pe5 innan du bf6rjar kritisera ne5gon.

  • Du har helt re4tt Ramona! Aftonbladet och TV4 e4r ve4rst. De gle4djer sig e5t ele4ndet. Skre4mmande. Det e4r nog alldeles sant att det he4r enar flekot runt kungen. Varff6r har vi se5 konstiga me4nniskor som e4r journalister. Som ne5gon tyckte: le4gg ned Aftonbladet de ljuger ju bara. Stig e5t sidan!

 2. Tack för ett inspirerande möte med dig på Bokia, Västra Hamngatan idag. Jag gick med ett leende till min examination och ja, jag klarade den!

 3. Köpte din bok på adlibris nnär den kom ut
  
jag sträckläste den på en dag
  
kanonbra den fångade verkligen mej
  
väntar och hoppas på en fortsättning.

  • Ja det var me4rkligt med Thage G… ff6dd 1933 och var med och drog nytta av den ff6rvandling som Sverige genomgick. Har han de5ligt svmaete nu pe5 gamla dar f6ver vad han har gjort? I slutet av livet?Eller vill han dra sitt stre5 till stacken till ne4sta val? Det ke4nns som om sosseriet ke4mpar desperat. Och naturligtvis handlar det om makt. Politiker e4r maktme4nniskor varff6r skulle de annars vara politiker?Se5 fick de till slut den yttersta maktme4nniskan Gf6ran Persson vid makten. En dryg typ redan som ung. Vilken tur att det gick att byta! Och se5 sorgligt att Mona Sahlin var en se5dan viljelf6s sparris, som ville sitta kvar till varje pris. Inget partiprogram kunde uppve4ga maktens he4rlighet.Och nu vill hon aldrig mer jobba om jag har ff6rste5tt det re4tt. Snacka om f6verklass.

  • Jf6sses… de ser ut som om de ska bada och e4r re4dda att bli blf6ta… ungefe4r som kvinnor i Sverige kunde se ut ff6rr i tiden, ne4r det var se5 lulseesnt och sexigt att locka med en bit naket skinn, men att he5r ska vara se5 farligt ff6r allme4nheten har jag aldrig begripit…

 4. Vilken toppendag att signera böcker i Kungsbacka – på Mors dag. Både min mamma och min svärmor fick varsitt signerat ex, och blev jätteglada då dom med spänd förväntan har väntat på bok nr 2.

  • Det verkar som om alla glf6mmer bort att han borde e4ven vara en ff6rebild. Och om det som ste5r i tnnidngaria e4r sant ( jag har sje4lv varit pe5 en av festerna dock inget naket ff6rekom, men he5ngel …samt hot fre5n hans ve4nner ne4r en kamera ff6rsvann med kungliga material) vilket jag tror att det e4r det, se5 borde han kanske e4nde5 be om urse4kt. Vad e4r det ff6r ff6rebild han visar som ff6raktar sin familj och sina barn, och tycker att kaffeflickor e4r helt okey sidan om e4ktenskapet.Se5 det e4r helt i sin ordning att man bedrar och ljuger. Den bilden kom bort helt. Dock he5ller jag med att en kriminell person ska inte kunna tje4na pengar pe5 ele4ndet. Jag e4r helt se4ker pe5 att bilderna existerar och att ff6rneka och ff6rlf6jliga det hela kommer bara gf6ra ple5gan utdragen. Ff6r jag undrar e4n idag vad var det ff6r bilder det fanns i ne4mnda kameran som tvingades tillbaka med hot om att tjejens fars restaurang kan fe5 problem. Restaurangen le5g ff6r f6vrigt i Stockholm vid St:Eriksplan. Kameran eller filmen eller be5de och blev e5terle4mnad.

 5. Tack snälla ni för alla fina kommentarer. Jag försöker kommentera tillbaka på var och en men det går inte. Skriver därför en samlad!

  Carin – minns dig väl! Jätteroligt att du klarade examinationen! Grattis! Hoppas du nu får tid att läsa lite …

  Maud – känns otroligt bra att du blev fångad av min berättelse. Tack för de orden för de ligger så många timmars arbete bakom boken! Och jo, jag har lite nya idéer …

  Sandra – känner mig faktiskt alltid lite hedrad när någon tar just min bok för att ge bort i present eller helt köper för att läsa själv. Hoppas morsdags-presenten uppskattades!!

  Glada hälsningar från Ann!

 6. Hej Ann!

  Köpte din bok när du signerade på Knalleland i Borås den 5 juni. Jag var nog den sista kunden den dagen, du höll på att packa ihop när jag och min dotter kom och jag fick ett alldeles eget, specialsignerat ex av Själakistan! Vilken fantastisk bok – jag sträckläste den, hade den t o m med mig när jag lagade mat. Boken är spännande från första till sista sidan. Du är verkligen en av mina favoritförfattare! Du skriver så målande om Sara, Johan, Karin, Robban, Folke och alla andra. Nu väntar jag ivrigt på nästa bok – fast det tar väl ett tag för dig att göra research och sedan skriva… 
Kram och trevlig sommar! Karin

  • Se5de4r bra har ve5r hund Stina det oxe5! Hon njuter ff6r fulla mgaugr ne4r hon fe5r vara ute pe5 altan o gre4smattan hela dagarna och ligga i tre4dge5rdsmf6blerna och he5lla koll pe5 alla som passerar pe5 gatan.Hon e4lskar verkligen sommaren och solen. Precis som sin matte o husse, haha…Ha det gott hela helgen du med Kram Catrin

 7. Åh, jag vill läsa mera om Karin, Johan, Folke (t o m ) och de andra. Måtte din insprationskälla flöda i åratal.

  Hälsningar Iréne Olsson

 8. Hej Mia, tack och du e4r ockse5 duktig!Jag ska vara i Radio Bohusle4n klckoan 09.00 den 16 juni, dagen ff6re sle4ppet. Kommer ve4l vara se5 nervf6s att jag trillar ur stolen…Sedan kommer kanske ockse5 Radio Ve4st att vara med pe5 sle4ppet den 17 juni och TV4, se5 jag har lagt in en ansf6kan om vackert ve4der.

 9. Hej Ann Helena!Aftonbladet re4knar lf6snummer, och precis som boken ”Den mtlviolige monarken” har se5lt 115 000 ex och gett Lind & Co 9 skf6na miljoner, se5 gnuggar AB he4nderna ne4r de re4knar kassan.Men om man bete4nker att vi e4r dryga 4,5 miljoner som arbetar och enbart 115 000 kf6pt en bok, som det pratas se5 ini helsicke om, ff6rste5r man att de flesta nog struntar i det.Jag tror ockse5 att detta ger kungahuset mer sympati.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.