Själakistan ute nu!

Igår fick jag första exemplaret av Själakistan i min hand och alldeles nyss kom leveransen med mina författarex.

Det är en fin känsla att hålla i boken. Resultatet av alla funderingar och vandringar på vindlande vägar som lett fram till historien. Ibland börjar jag verkligen undra över alla märkliga sammanträffanden som jag stött på. Om det nu verkligen är sammanträffanden?

Välkommen att följa med Karin, Robert och Folke till Marstrandsön, där en skolklass just gjort en makaber upptäckt. En kvinnokropp i medeltida kläder lutad mot Offerstenen i Offerlunden, tvåhundra meter från Carlstens fästning.

Hoppas ni kommer tycka om Själakistan!

7 reaktion på “Själakistan ute nu!

 1. Hej Ann!
Har just läst ut din första spännande bok.
Jättebra!
Jag träffade dig och din man för ett antal årsedan i Lerwick, Shetland. Ni låg där med er Cutlass 27:a ’Muckle Flugga’.
Du skulle flyga hem för att skriva en tentamen och din man skulle segla båten ensam hem till Sverige!(Hoppas allt gick väl)
Jag hittade en seglande ’Muckle Flugga’ Heading for Shetland på Youtube.
Är det er nya båt?!
Vart seglar ni i år?
Lycka till med skrivandet och seglingen.
Kram från Marianne Svensson

  • Hej Marianne!

   Vad roligt att höra ifrån dig! Jo, flygresan hem gick bra. Jag har för tillfället lagt långfärdsseglingen åt sidan, får vänta tills barnen blir större (2 och 5 år). Mitt segelsällskap och jag gick skilda vägar, han seglar nu med ny båt medan jag slagit mig ned i Marstrand. Tills vidare får jag leva ut mitt långfärdsseglande genom Karin Adler. 
Vad glad jag blev att du tyckte om boken!!
 Hälsningar från Marstrand!

   Ann

  • Alltid skf6nt att slippa ssresta runt i kf6ket Haha ke4nns som att jag ke4nner igen det de4r fenomenet sen jag var sambo med Tjejjans pappa Ha en super dag !

  • Salut Saab!C’est gentil d’avoir pense9e e0 ma pomme en nous orpposant cet artiste Richard Hawley et je t’avoue qu’effectivement ce mec a une voix de folie (la grande classe!) j’ai vraiment bien aime9 et tu m’as donne9 envie d’e9couter sur la toile ce qu’il a fait d’autre.Je laisse le soin e0 tes internautes bien plus peachus et aiguise9s que moi e0 commenter sur le sujet, car tu le sais, je n’y connais rien en zic en fait moi j’e9coute tout simplement et souvant gre2ce e0 toi j’e9coute et de9couvre de tre8s bonnes choses que je n’aurais jamais entendu sans ton blog.Merci Sabine!, d’ailleur je ne t’ai meame pas souhaite9 les voeux de cette nouvelle anne9e!? c’est donc chose faite! pleins de bonheur pour toi ma belle!!!Moi aussi j’aime e9couter la musique au casque dans le noir (cela change tout!)De9sole9 pour Ke9sang Marstrand,j’ai rien dit sur elle mais tu l’embrasseras pour moi,ok;)Ha, si! une dernie8re chose…Dis moi pourquoi ce pauvre Richard n’a pas eu de note de ta part? A+ serait me9rite9 et largement!!!Bisous

 2. Efter att ha läst Fyrmästarns dotter har jag väntat och längtat efter nästa bok författad av dej. ser verklgen framemot att lägga mig i kväll för då får jag öppna min pinfärska bok skriven av dig. Tack för många spännande och underhållande timmar.. /Marina

 3. Statyn skall vara se5 realistisk som mf6jligt se5 den blir i spe4ck. Och Lennart, ff6rvisso icke… men jag ”forskar” hlrele sje4lv e4n le5ter skattebetalarna ste5 ff6r fiolerna ne4r jag ”forskar”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.