Bokidéer och signeringar

Väskan är packad och jag skall strax åka till Stenungsund. Varje år samlas Bokias bokhandlare på Stenungsbaden medan JB och Ugglan håller till på Särö. Under några få men intensiva dagar får de höra förlagens och författarnas presentationer av kommande böcker. Förra året var mitt första. Presentatören försökte förgäves få mig att svara på frågorna, medan jag istället blommade ut om Pater Noster fyr och hur viktig den var för de seglande som skulle ta sig till den inre farleden upp mot just Stenungsund och Uddevalla. Eftersom alla inte var ifrån trakten tänkte jag att det kanske skulle vara intressant att känna till …

Numera försöker jag svara på frågorna utan att blomma ut eller sväva iväg. Fast i år är jag bara med på middagen. Hmmm.

Cina, min förläggare kommer till Marstrand imorgon och stannar i två dagar. Det skall bli lyxigt att få prata med henne, dra mina nya idéer. Jag har en titel som jag gillar men en idé  som tycks handla om något helt annat. Kanske öppnar hon sin väska och plockar fram manualen ”Så här arbetar man som författare”. Skulle behöva en sådan tror jag.

Därefter är det fredag och signeringar igen. Kanske ses vi någonstans?

04-jun 12.00-13.00 Bokia, Vänersborg
14.00-15.00 Bokia, Överby
16.00-17.00 Trollhättans Bokhandel
05-jun 12.00-13.00 Bokia, Borås Knalleland
14.00-15.00 Ica City, Pocketgrossistens butik
11-jun 12.00-13.00 Bokia, Alingsås
14.00-15.00 Bok & Co, Lerum
16.00-17.00 Ica, Kungsbacka, Pocketgrossistens butik
12-jun 12.00-13.00 Partille Bokhandel
14.30-15.30 Ica Kvantum, Lerum
18-jun 14.00-15.00 Hallmans Bokhandel, Uddevalla
16.30-18.00 Ica, Tanusmhede, Pocketgrossistens butik
19-jun 13.00-14.30 Marstrands Bokhandel/Bokklippet

19 reaktion på “Bokidéer och signeringar

 1. Hej Ann, köpte din bok i Söndags och fick den dedikerad till mig själv. Du skrev ”med förhoppning att du ska fångas av min historia…..”, och det har jag gjort! Fortsätt att skriva, böcker där man känner igen sig själv och miljön historian utspelas i är dom bästa! Ser fram emot att se Marstrand i sommar med ”nya” ögon! //Uffe

  • Hej Ulf!
   
Kommer ihåg dig!
   
Tack!!
   
Roligt att du gillar boken och jag blir extra glad om det leder till att du beger dig på upptäcktsfärd i Marstrand! Kanske blir det du som åter finner de båda torshammarsmärke som skall finnas vid Offerstenen? Säg till i så fall, jag behöver ta revansch på några i Hembygdsföreningen …

   Glada hälsningar från Ann!

  • Hej Jens!

   Roligt att höra att du ser fram emot nya boken. Hoppas du kommer tycka om den! 
Folke hälsar att det heter var och inte vart. Han hojtar att vart har med rörelse att göra. (Jo, jag vet att han kan vara besvärlig.)
   
Hälsningar från Ann

   • WOW, vilken grej! Visst blir jag avjndsuuk, men mest glad ff6r Din skull! Jag ser verkligen fram mot att fe5 le4sa mer om denna fantastiska upplevelse. Och vilken PR ff6r Din bok!!!Grattis, grattis, grattis!Du kommer att bli det le4ckraste kuttersmycket pe5 sjf6n!Kram!Biba

  • Hej!Jag undrar vkleit datum julbordet kommer att vara? : )Vore spe4nnande att ge5 pe5 det! Ke4nner mig lite halft mobbad nu ne4r alla springer pe5 olika julbord hit o dit haha Vill ockse5 ge5 pe5 ngt!!! : ) Kram Emma

  • Ff6rste5r att det ke4nns pirrigt. c4ven om du har gett ut ne5gra bf6cker se5 ff6reste4ller jag mig att det ke4nns nervf6st e4nde5.Jag kan i alla fall lova dig en pstoiiv rescension pe5 fredag…men det blir se4ker fler!

  • Roligt att se dig igen Sara! Får försöka få till en lunch eller fika nästa gång! Jag köpte med mig mat eftersom jag hamnade i tidsnöd. Beslutade att skippa McDonalds och istället satsa på indiskt. Har du försökt äta indisk gryta med ris samtidigt som du kör bil någon gång? En hamburgare är ju enklare … Fick till slut äta lunchen på Bokia i Lerum.

   Hälsa Magnus! Kram!
   
Ann

   • Du med din multitask-förmåga klarade säkert denna balansakt alldeles utmärkt 🙂 Du (och min axel) är i tidningen idag! Jag antar att du får ett ex av den från någonstans, annars kan du maila din adress till mig, så skickar jag en! Vore riktigt kul med lunch/fika vid tillfälle! Kramis Sara

     • Se5 snyggt du har fe5tt det he4r! Sje4lvklart he4nger jag med tkilbala hit.Kortet e4r supersnyggt! Se5 praktiskt att kunna rita sje4lv ne4r det e4r ne5got speciellt motiv man vill ha till sitt kort, du e4r se5 duktig.Visst e4r det tur att man har he4rliga kollegor pe5 jobbet, det gf6r att man trivs e4nnu be4ttre.kram Annika

    • Tur du har en stadig karl att he5lla dig i, se5 du inte ble5ser kmuoll!!He4r har det ble5st reje4lt hela dagen, men tack o lov har regnet inte kommit hit e4n. Men vad jag ff6rstod se5 kommer sketve4dret hit imorgon, se5 det e4r ve4l bara att ladda med regnkle4der och ne5gra tegelstenar i fickorna. Ff6r jag har ingen karl att he5lla mig i den he4r veckan, han e4r pe5 e4lgjakt i Norrland.Och se5 fe5r jag ve4l brista ut i se5ng I m singing in the rain .Kram Catrin

  • It’s not legally poteadrry lending because you aren’t getting charged interest, you are getting charged a fee and they are legally different.That is why when you have a $12.00 balance on your credit card, and don’t pay the minimum payment, they can charge you a $39.00 late fee b/c it’s a fee.

 2. Tack Ann för signeringen idag! Hoppas du lyckades ta dig ner till Kungsbacka utan att köra vilse i skogen! Kram Anna-Lena

  • Tack själv Anna-Lena!

   Vägbeskrivningen fungerade, men jag kom faktiskt aldrig fram till Kungsbacka. Fastnade i trafiken. Körde från er i Lerum över Härskogen och ut på E6:an. Där var det fortfarande stopp. Lyckades ta mig bort till Särö-leden men där var det inte mycket bättre. Till slut var jag över timman sen och tvingades vända … Kram tillbaka!

   Ann

   • Hej AlexJa Emil verkar vara en ve4ldigt hssycst kille. Tror du att han skulle vilja spela innebandy eller fotboll med dig? He4lsningar fre5n Marie

  • Härlig text. Att vara båtägare är verkligen att ständigt lösa problem. ”Jaha, nu är rodret på väg att lossna, vi behöver konstruera nya rodergångjärn i rostfritt stål… vem kan fixa det?”Jag ägde en folkbåt, nummer 128, Astri, anno 1946, i flera år med två vänner. Den hade egentligen bara två problem: motorn, en gammal evinrude utombordare med trasig växellåda så framväxeln låg i hela tiden, och felmonterad bensinpump så man måste pumpa manuellt varv fyrtiofemte sekund man körde.Och så det läckande däcket. Folk tror att problemet med träbåtar är att de läcker i skrovet, men det är ju helt fel, för skrovet ligger i vatten, sväller och blir tätt. Det är ovanifrån, när det regnar som det är ett h-e. Speciellt när man ska sova och det droppar i ansiktet. Men det finns ju inget som slår att somna med ljudet av klucket mot klinkborden..

 3. God morgon Ve4nnen!Mina atknar e4r hos Dig i dag!Massor av varma gratulationer se5ve4lpe5 ff6delsedagen som pe5 lanseringsdagen av Din senaste bok.c4r f6vertygad om att be5de den och Du gf6r succe9!Ha en underbar dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.