Att sitta i en cell på Carlsten och skriva …

Idag skall jag sitta inlåst i en cell på Carlstens fästning och skriva, eftersom min historia handlar om en av fångarna. Igår kändes idén jättebra idag är jag aningen tveksam. Jag med min vilda fantasi …

20120301-081853.jpg

10 reaktion på “Att sitta i en cell på Carlsten och skriva …

 1. Hej
  Vad gör du? Hur gör du? Med berättelsen fra en författervardag.
  Redan innan nästa boken släpps är den så spännande (!!!) … … att jag förmodligen måste ta meg till andra sidan av ”sundet” och köpa den på dagen der den publiceras.
  Kommer den möligen att slå ut min nuvarende favoritbok ???(http://erichsensweb.dk/main/queens/annrosman.html)
  Fortsätt att skriva så mycket du orkar – Jag kommer att läse !!!
  Ser fram mot sommaren (og Mercurium 🙂 ….. Holger/dk

 2. Hej Ann!
  Trogen läsare från Rönnäng här!
  Min far brukar alltid plåga oss på släktkalas om att vi måste minnas vår historia, att ”urfadern” så långt man nått i släktforskning var ”pirat” på en ö nordost om Marstrand…..han sitter nu o läser Porto Francos Väktare, kanske ändras hans hjältebild av sjörövare nu….
  Jag måste bara framföra en sak, ett tips kanske, jag vet ingen som läser mer än jag själv….och jag anser att dina böcker är så fantastiskt mycket bättre än vissa s.k. ”deckardrottningar” som varken kan stava eller hålla en story logisk.
  JAG VILL: känna, dofta, hur såg det ut, vart tog kroppen vägen, vem hämtade den, vilka tittade på, vad hade man på sig, kliade det i håret, luktade det svett, vem mötte man på vägen, och inte minst, som vi nördar i skärgården vill veta; hur var vädret???
  Allt gott, väntar med spänning….lycka till, kram från Tjörn

 3. Hej Ann!
  Har precis läst din första bok ”Fyrmästarens dotter”, den var fantastisk bra. Fick tips av en väninna som läst dina tre, lånat den från biblo och nu längtar jag tills i morgon när jag förhoppnings vis kan låna din andra bok.
  Du skriver på ett fantastiski bra sätt, hela boken är detaljerad och intressant.
  Jag har höger hand i gips så det passar utmärkt för mig att läsa = rehabilitering.
  Lycka till med skrivandet och allt annat. / Inger från norr

 4. Hej Ann!

  Nu har jag än en gång läst om dina böcker, det är härlig läsning. Det är både spännande och trevligt. Det är böcker som ingår i båtbiblioteket. Det ger lite extra krydda när man seglar runt Marstrand och även när man utforskar ön.
  Lycka till med din fjärde bok, den ser jag fram emot!

  Hälsningar

  Anna-Karin

 5. Jag har precis lyssnat färdigt på Porto Francos Väktare och var inte medveten om hur mycket som faktiskt har hänt på riktigt förrän du berättade det i slutet av boken och jag fick ”pytteskinn” över hela kroppen. Nu kommer jag till att lyssna på både den och ”Fyrmästarens dotter” en gång till med helt andra öron. Och jag har beställt ”Själakistan” som jag hoppas ligger i brevlådan när jag kommer hem idag, hade varit en perfekt påskpresent till mej själv!Ser verkligen fram emot boken du skriver nu också, när beräknas den komma ut?

  Stor tack för stor underhållning!

 6. a lot.The Left claims to mcphaion liberty, but they’re always trying to take away the liberties of law-abiding citizens while working to expand and empower the liberties of dangerous criminals, pedophiles, druggies and other serious threats to society.The Left claims to mcphaion Jews, but they constantly side with radical Islam and the anti-Israeli factions in the UN, to throw Israel under the bus. It’s outrageous.The Left claims to mcphaion Democracy, but everywhere they work as hard as they can to undermine or destroy Democracy. They tried in Honduras, the succeeded in Vietnam and NoKo. They are presently trying to help Putin reunite the former USSR. Obama is right this minute siding with radical Islam against the moderate government of Hosni Mubarak in Egypt. Obama refused to support the actual pro-Democracy demonstrators in Iran. And his Democrats have worked tirelessly to undermine and destroy the American electoral process so that instead of being a beacon of self-governance as America has been for 200 years, American elections are now routinely thrown into the circus atmosphere of the courts and fraud is rampant all over the country.And they claim to mcphaion a free press, but only for Left-biased media. They constantly try to silence talk radio, FOX News and non-Liberal outlets. The Left doesn’t believe in ANY of the things it claims to believe in. It’s 100% lies, all the way down.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.