Reklamfilmsinspelning på Carlsten

Förra veckan var det då äntligen dags för reklamfilmsinspelning på Carlstens fästning. Till slut var vi ett rätt stort sällskap: Cecilia som är släkt med Metta Fock (kvinnan jag skriver om i min dåtidshistoria) och faktiskt skulle visualisera henne, släktforskare Birgitta, maskör Madeleine, producent Eva och fotograf Hans. Och fantastiska gänget på Carlsten som hjälpte oss. Charles, Eiwe och Siri.
Det händer något med mig när jag är uppe på Carlsten och tänker på dem som suttit där. Även en solig aprildag blir man snabbt frusen av vinden som blåser genom gångarna. Vilket ställe!

20120424-100257.jpg

10 reaktion på “Reklamfilmsinspelning på Carlsten

 1. Hej Ann.

  Gissa om jag blev glad när jag såg att du ännu en sommar tänkte förgylla min semester med en bok. Stort tack. Dina böcker är verkligen fängslande och riktigt spännade då du blandar det gamla med det nya. Stort lycka till inför boksläppet av Mercurium. Mvh Johan

 2. Hej Ann!
  Jag ska just kasta mig över Porto Francos Väktare efter att ha läst Fyrmästarens dotter och Själakistan i rask takt. Jag blev särskilt förtjust i Själakistan och jag uppskattar även ditt efterord och källförteckningen. Mercurium står högt på min lista över böcker jag ska läsa.

  Nu undrar jag om, och i så fall när, dina böcker kommer ut på engelska?

  Nu till Porto Franko, som var den av böckerna, som jag blev rekommenderad att läsa.
  Varma hälsningar Berit

 3. Jag ska just kasta mig över Porto Francos Väktare efter att ha läst Fyrmästarens dotter och Själakistan i rask takt. Jag blev särskilt förtjust i Själakistan och jag uppskattar även ditt efterord och källförteckningen. Mercurium står högt på min lista över böcker jag ska läsa.
  Nu undrar jag om, och i så fall när, dina böcker kommer ut på engelska?
  Nu till Porto Franko, som var den av böckerna, som jag blev
  rekommenderad att läsa.
  Varma hälsningar Berit

 4. Jag har just avslutat den tredje boken och måste bara få säga att jag verkligen älskar dina böcker. Jag läser mycket men det är sällan man hittar böcker som är så svåra att slita sig från. Idag har jag haft förmånen att ligga i solskenet vid en hotellpool och sträckläsa, underbart ;). Nu ser jag med spänning fram emot nästa bok! Tack för fantastiskt underhållande läsning!
  PS tror det får bli en tur till Marstrand i sommar, så du är även en bra turistambassadör.

 5. I couldn’t put the book down. I am on my seocnd time thru with the Incourage Bloom book club. Are you reading it again with them. It is wonderful. I hope you are doing better today. Spring is on its way…..I know storm is a coming but I keep telling myself that. I slept for about 4 hrs, now up, but getting sleepy again!!! Let me know if there is anything I can do for you. I really want to come down and visit since I am feeling much better! Love ya girl, K. 🙂

 6. Jag har fortfarande int le4st Fyrme4starens dtteor, trots att den ste5r hemma i bokhyllan och bara ve4ntar pe5 att bli le4st! Har du le4st den och i se5 fall he4nger den ihop med Sje4lakistan? Vilken tyckte du var be4st?

 7. Förra veckan var det då äntligen dags för reklamfilmsinspelning på Carlstens fästning. Till slut var vi ett rätt stort sällskap: Cecilia som är släkt med Metta Fock (kvinnan jag skriver om i min dåtidshistoria) och faktiskt skulle visualisera henne, släktforskare Birgitta, maskör Madeleine, producent Eva och fotograf Hans. Och fantastiska gänget på Carlsten som hjälpte oss. Charles, Eiwe och Siri. Det händer något med mig när jag är uppe på Carlsten och tänker på dem som suttit där. Även en solig aprildag blir man snabbt frusen av vinden som blåser genom gångarna. Vilket ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.