Guidad tur över Marstrandsön

Älskar att visa denna fantastiska ö!

Ringens varv i Marstrand har 125-årsjubileum i år och lördagens tur var bokad för Nord West Yacht club. Ett gott gäng som följde med ut till Marstrands mindre kända, men väldigt intressanta ställen.
Önskar att jag hade mer tid att hålla guidade turer, men vem skall då skriva böckerna?

20120619-094238.jpg

6 reaktion på “Guidad tur över Marstrandsön

 1. det e4r bra att ta en bra rf6tt vin.Jag hittade prceis din sida och ville se4ga att jag verkligen har njutit besf6ker din posts.In alla fall jag ska prenumerera pe5 din blogg och jag hoppas du le4gger upp snart igen

 2. Det he4r le5ter som en riktigt bra bok i min smak! Tack ff6r teipst!Med tanke pe5 det du skrev om kommentarer, jag tror ingen ff6rve4ntar sig att man ska hinna svara pe5 alla kommentarer direkt eller pe5 alla f6ver huvud taget. Det e4r je4ttekul att fe5 feedback, men om man fe5r MASSOR av kommentarer e4r det kanske omf6jligt! Jag blir je4tteglad ne4r du hinner svara pe5 kommentarer, men ff6rve4ntar mig inte att du ska gf6ra det varje ge5ng. KRAM och trevlig helg! Ingrid

 3. Du ska veta att vi holmbor i syd Finland läser dina böcker.bor på ön Lohm som ruvar på hemligheter men vi kan inte hitta nån som kan skriva som du.måst fråga Bilt om han kan deportera dig till Finland.Du med öppna armar välkommen.Totte Henriksson Lhom.

  • Hahaha, deportera mig till Finland. Ja, det låter riktigt trevligt och jag har alltid varit nyfiken på att besöka Sveaborg. Sist jag var och hälsade på Bazar som mitt finska förlag i Helsingfors heter, så hann jag inte med några utflykter alls. Och det låter på dig som om jag borde utforska mera. Ön Lohm minsann. Det får jag kolla upp. Tack för tipset!
   Glada hälsningar från Ann

  • Nej, de gör dessvärre inte det. Inte ännu. 8 språk förutom svenska men inte engelska. Så känner du någon trevlig engelsk förläggare får du gärna tipsa …

   Vänliga hälsningar från Ann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.