Jag fick Kungälvs kommuns kulturpris!

Ibland blir man bara så glad. Så härligt att få uppskattning för det man gör! Dels fina möten på ett fullsatt författarprat på Åstols café i lördags och så Kungälvs kommuns kulturpris med följande motivering:

”Kungälvs kommuns kulturpris 2013 går till författaren Ann Rosman, som i sina spännande böcker levandegör Marstrandstraktens historia och knyter samman dåtid och nutid. Genom sitt författarskap väcker hon läsarnas intresse för kulturhistorien och hennes böcker lockar alltfler bokturister till området för att besöka miljöerna hon beskriver. Rosman brinner för att berätta historier som hon samlar in genom möten med människor och skriftliga källor. Hennes stora engagemang för lokalsamhället gör henne dessutom till en strålande kulturambassadör för Marstrand i synnerhet, till stor glädje för hela Kungälvs kommun.”

Nu kan jag med glädje harva vidare med manus till Havskatten.

Glada hälsningar från Ann

2 reaktion på “Jag fick Kungälvs kommuns kulturpris!

  1. Grattis!!!
    En strålande kulturambassadör, absolut!
    När jag kom till Marstrand efter hade läst dina underbara böker såg jag hela ön med nya ögon. Tack ska du ha!
    Varma hälsningar från Tyskland,
    Helma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.