Havskatten ute nu!

Havskatten har varit ute i en vecka. Det kändes stort att släppa en ny bok, särskilt som det var två år sedan Mercurium kom.
Just att få berätta om Marstrand, röra sig i gränderna nu som då känns fint. Ikväll rörde jag mig också i gränderna på Marstrandsön. Jag hade förmånen att få berätta om Marstrandshistoriken och mitt skrivande för tolv trevliga chefer från Sveriges Radio. Då Johan som anlitat mig presenterade mig för de sittande på Grand Hotels veranda var det en sympatisk man som utbrast. “Åh! Du är min favoritförfattare!” Honom ville jag bara gå fram och krama. (Fast det gjorde jag inte.)

HavskattenRGB

En reaktion på “Havskatten ute nu!

  1. Har precis lyssnat färdigt på Havskatten och precis som dina andra böcker berörde denna mej väldigt och Carolina och jag oroade mej för vem hon skulle få til make (även om Metta är den som jag kommer på mej själv att tänka på lite då och då i min vardag).
    Efteråt lyssnade jag på när du berättade om boken och känner helt plötsligt tårar rinna på kinderna som torkas snabbt, jag sitter ju på jobbet!

    Nu ser jag fram emot nästa bok med Karin och Sara kanske, jag saknade henne här. Finns det någon idé att börja skriva på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.