Havskatten direkt från tryckeriet

Hemkommen efter en fin kväll på Mölndals bibliotek. Med hjälp av ipren, hostmedicin och support från åhörarna gick det vägen. Jag har världens trevligaste läsare! Tack alla ni som kom! Och så lyckades vi få några ex av Havskatten levererade direkt från tryckeriet. (Släpps annars den 5 maj.) Så nu sitter jag och klappar på boken. Några till finns på Akademibokhandeln i Mölndal.
Det är verkligen bästa känslan att få sitta och signera en ny bok!
Nu skall jag försöka kurera rösten för imorgon väntar inläsning av efterordet till ljudboken.

20140423-231600.jpg

En reaktion på “Havskatten direkt från tryckeriet

 1. Hej Ann!

  Jag har med stor behållning läst Fyrmästarens dotter och Själakistan. Jag tycker att du är fantastiskt duktig på att lägga pussel och dina berättelser är allt annat än förutsägbara.
  Jag har dock några frågor kring båda dina böcker, saker som jag inte riktigt får klart för mig.
  I Fyrmästarens dotter – drunknar Waldemar och de övriga ombord på den båten?
  I Själakistan – jag får inte riktigt klart för mig varför just Asko är det av Hjördis barn som är inlåst i källaren? Jag får inte riktigt klart för mig vad Hjördis har emot just honom? Varför är han inte ens döpt? Är det just för att han är pojke?
  Jag undrar också vad en själakista är för något.

  Just Själakistan tyckte jag annars mycket bra om och faktiskt tycker jag att Askos bäste vän Kristians motiv till morden är ”logiska” – han gör det, som jag förstår det, för att hämnas ÅT Asko.

  Om du har tid och möjlighet att besvara mina funderingar så skulle jag vara tacksam om du också kunde maila svaren till min mail patrikfelix@hotmail.com.

  Med vänliga hälsningar och tack för spännande och fängslande berättelser

  Patrik Eriksson ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.